zaterdag 6 september 2014

Dag 11: Key Largo - Key West

Terwijl ik ga beginnen met het schrijven van dit blog, zijn mama en ik in Florida inmiddels ook jarig! 

Vanochtend moesten we om 11.00 uur uitchecken maar om 10.30 uur waren we al zo ver. Dus navigatie aan en we konden gaan vertrekken richting Key West. De rit was zo'n 98 miles en daar zouden we ongeveer 2 uur over gaan doen. Na een uurtje rijden zijn we even gestopt. Wat bleek... We waren precies op het punt waar de oude 7 miles brug begon die vroeger de Keys met elkaar verbond. Het was echt een vervallen brug waar je met de auto ook niet meer overheen mocht maar vanwaar je een prachtig uitzicht had!!







Nadat we hier wat rondgekeken hadden en natuurlijk wat mooie foto's gemaakt hadden, hebben we onze weg weer vervolgd. We hadden nog een uur te gaan... Rond 13.45 uur kwamen we aan bij het Doubletree Grand Key Resort in Key West waar we 2 nachtjes zullen blijven. Het hotel zag er van buiten al prachtig uit! Ook vandaag hadden we weer geluk en konden we gelijk inchecken voor kamer 325, wederom helaas zonder balkon. Maar het hotel en de kamer maken veel goed, haha. Het is een lekkere ruime kamer en ik moet zeggen, tot nu toe de mooiste! 









Na eerst wat foto's te hebben gemaakt van de kamer, hebben we de belangrijkste spullen uit de koffer gehaald en hebben we de dichtsbijzijnde supermarkt opgezocht om wat boodschappen te doen. Toen we terug waren in het hotel hebben we onze zwemkleding aangetrokken en hebben we de rest van de middag aan het zwembad doorgebracht. Daarna hebben we ons even opgefrist en zijn we met de auto op pad gegaan om ergens wat te eten, wederom is het McDonalds geworden, haha. Na het eten zijn we terug gereden naar het hotel, waar we om 21.00 uur de shuttlebus hebben genomen naar Duval Street, dit is de hoofdstraat van Key West. Vanuit het hotel gaat er vanaf 's ochtends tot 's avonds laat ieder uur een shuttlebus die kant op, dat is dus prima geregeld. En ook ieder uur kun je vanuit Duval Street weer terug naar het hotel met dezelfde shuttlebus. Op Duval Street hebben we wat rond gewandeld, winkels gekeken en wat gedronken op het terras. Om 23.20 uur hebben we de laatste shuttlebus terug genomen. Inmiddels zijn we weer op de hotelkamer en gaan we het nog even rustig aan doen. Morgen willen we op Southpoint gaan kijken, het zuidelijkste punt van Amerika, en de rest van Key West bekijken. En niet te vergeten, Michaela en Mariska's birthday!!

Tot blogs!
xx

4 opmerkingen:

  1. Hoi Dames en Heer
    Van Harte Gefeliciteerd met jullie verjaardag of zoals de daar zeggen Happy Birhday.
    gr Marian en Hans

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Van harte gefeliciteerd met jullie verjaardag .neem er maar lekker een flinke borrel op. Wij gaan vandaag naar de opening van het station en vanavond hebben we straatbarbeque. Groetjes Monique en Henk.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. En deze óók nog effe bekeken, allemaal druk gehad hier. Vertel ik allemaal nog wel later. Fijne verjaardag gehad zaterdag ? Nog veel plezier, het was weer een mooi verhaal met mooie foto's . Leuk voor ons om dit zo mee te maken. Dus ik ging terug met commentaar van dag 13 naar 12 en deze 11 dus (!) Hier 23.15 uur op maandagavond, bij jullie nu 17.15 uur denk ik. Wij waren rond deze tijd (in september 20090 met de TROS in Curaçao ,weet nog hoe warm het daar was o.a. op de 9e van de 9e van de 9e !!! Groetjes weer en tot ziens ,
    Henk.

    BeantwoordenVerwijderen