zondag 7 september 2014

Dag 12: Birthday time at Key West

Vanochtend eerst lekker uitgeslapen. 

Om 12 uur hebben we de shuttlebus richting Duval Street genomen en zijn we dit keer bij de 2e stop uitgestapt. Vanuit daar zijn we naar de Southernmost point gelopen, dit is het zuidelijkste punt van Amerika, 90 miles verwijderd van Cuba. Dit is ook de meest gefotografeerde bezienswaardigheid geloof ik, haha. We moesten in de rij staan om er mee op de foto te kunnen. Maar het is gelukt! 




Daarna zijn we doorgelopen naar het huis van Hemmingway, een schrijver die op Key West heeft gewoond, op White Street. Hier hebben we een kijkje genomen. Het was een prachtig huis in de typische stijl van Key West. Ook liepen er heel wat katten rond waarvan er een aantal 6 tenen hadden, best apart om te zien! Verder was er een cat cemetery waar de nodige katten begraven liggen en er was ook een prachtig zwembad waar we helaas geen gebruik van mochten maken, wat was het warm vandaag! Nadat we het huis bekeken hadden, zijn we op ons gemak terug gelopen naar de bushalte en zijn we met de shuttlebus terug naar het hotel gegaan. Hier aangekomen hebben we onze zwemspullen aangetrokken en hebben we de rest van de middag aan het zwembad doorgebracht.














Om 18.30 uur hadden we het wel gezien en zijn we ons op gaan frissen op de kamer. Toen we allemaal klaar waren hebben we de auto gepakt om bij Wendy's wat te eten, het heeft weer gesmaakt! Daarna hebben we nog wat winkels bekeken, waaronder Sears. Geweldig grote winkel waar ze echt alles verkopen! Inmiddels zijn we weer terug in het hotel en zitten we op het terras lekker wat te drinken. 

Morgen moeten we om 12.00 uur uitchecken en kan de lange rit naar Miami gaan beginnen... Helaas worden dat onze laatste dagen in Florida, geen leuk vooruitzicht, aangezien ik me hier ontzettend thuis voel! Een pluspunt, ik ga wel weer eindelijk met ons Jessie kunnen knuffelen, want die mis ik toch wel! Maar aan alles komt een eind maar eerst nog genieten van deze avond en nog 2 daagjes in Miami. 

Tot blogs!
xx

3 opmerkingen:

  1. nog effe genieten dan. gr Marian

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Och, ga je gewoon ff wat ranches bezichtigen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Toch nog effe deze blog van 1 dag terug meegepikt. Wat tropisch is het daar, mooi die palmbomen. De rest zijn ook prachtige foto's met een goed en duidelijk verhaal erbij. Maak er nog wat moois van en de groetjes van ons ,
    Henk en Monique.

    BeantwoordenVerwijderen