maandag 8 september 2014

Dag 13: Key West - Miami

Vanochtend redelijk op tijd opgestaan, omdat we op tijd wilde vertrekken. We hadden namelijk een rit van 3 uur en 30 minuten voor de boeg naar Miami. Rond 10.30 uur waren we zo ver en zijn we op ons gemak op pad gegaan.

De rit is voorspoedig verlopen en het viel reuze mee met de drukte. Totdat we Miami inreden... Wat een drukte en ongeduld in het verkeer! Onderweg zijn we een aantal keer gestopt om de benen even te strekken. Uiteindelijk waren we rond 15.30 uur bij het Dorchester hotel in Miami Beach waar we onze 2 laatste nachten in Florida gaan doorbrengen. De hotelkamer is verder prima voor ons.



Allereerst hebben we de belangrijkste spullen weer uitgepakt en hebben we even lekker wat uitgerust. Tegen 17.00 uur zijn we op pad gegaan en hebben we  over Lincoln Road gelopen. Dit is een onwijs lange winkelstraat met natuurlijk heel veel winkels maar ook restaurantjes. In deze straat hebben we dus ook maar een hapje gegeten. De bestelling klopte vrij weinig van, haha. Het is hier een mengeling van Engels en Spaans door elkaar en het gaat allemaal erg snel... Uiteindelijk is het wel goed gekomen hoor! Na het eten nog even verder geshopt en rond 20.00 uur zijn we even terug gelopen naar het hotel om wat te drinken op de kamer. Om 20.30 uur zijn we weer op pad gegaan. Dit keer richting Ocean Drive, DE straat van Miami. Helaas viel het een beetje tegen en viel er weinig leven te bekennen... Misschien omdat het zondag is?? Maar ja... Toen maar weer terug gelopen naar het hotel waar we nu lekker wat bij de bar zitten te drinken.






Morgen willen we een kijkje gaan nemen op het strand, heerlijk shoppen in de Dolphin Mall en een kijkje nemen bij het Holocaust Memorial. Druk dagje voor de boeg dus!

Leuk om alle reacties te lezen, bedankt hiervoor! En natuurlijk tot blogs.

Dikke kus vanuit Miami! xx


3 opmerkingen:

  1. Jullie vervelen je geen moment! Geniet er maar van! Het is voorbij voor dat je het weet. Groetjes Monique en Henk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Weer mooi, (ik liep wat achter nu) Wat hebben jullie veel gezien in een overvol programma. Ja, de tijd tikt door en zover van huis wil je veel zien en meemaken. Maak er nog leuke dagen van want "de koek is zo op" hoor ! Groetjes en geniet er nog van dus. Henk. (Weer hele mooie foto's ! )

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Welcome ,back home in the Netherlands.

    BeantwoordenVerwijderen