zaterdag 30 augustus 2014

Dag 4: Shopping time on a rainy day...

Vanochtend eerst weer lekker op ons gemak wakker geworden en wat gezwommen. Na het ontbijt onszelf klaar gemaakt voor een rustig dagje. 



Rond een uur of 1 waren we allemaal weer zo ver en zijn we richting de Premium Outlets op International Drive gereden. Daar aangekomen hadden we al snel een parkeerplek gevonden op het mega grote parkeerterrein. Ondertussen begon de lucht erg donker te worden en hoorden we het in de verte al onweren. Terwijl we naar de Outlet liepen begon het wat te regen, gelukkig viel de bui mee. In de Outlet zijn we bij verschillende winkels binnen geweest zoals Nike, Addidas, Reebok, Ugg, Vicoria Secrets en ga zo maar door. Allemaal super grote winkels met een hoop spullen in de Sale!! Halverwege de Outlet zijn we even lekker gaan zitten om wat te drinken. Terwijl we lekker op ons gemakje zaten, zagen we de lucht al weer donker worden, begon het behoorlijk hard te waaien en begon het ook nog eens flink te onweren, oh oh... Nadat we oms drankje op hadden zijn we de rest van de Outlet gaan bekijken, echt een grote shoppingmall! Tegen een uur of 5 hadden we het wel gezien en zijn we weer terug gegaan naar de auto. Oeps... Waar hadden we hem ook al weer weggezet? Dat was dus even zoeken maar al snel hadden we hem gevonden. Toen we net in de auto zaten begon het weer zachtjes te regenen, hopelijk blijft dit zo... Maar helaas, onderweg begon het steeds harder te regenen en ging het verkeer steeds langzamer rijden. Jammer genoeg bleek het een avondregen te zijn en is het niet meer droog geweest. Het was alsof we weer terug waren in Nederland, haha. De uiteindelijke aankopen waren voor Marcel 2 trainingsbroeken van Addidas en voor Mariska een trainingsbroek van Addidas, een paar sneakers van Skecher en een heerlijke fleecepyjama voor de koude winter in Nederland. 

Onderweg begonnen de maagjes wat te knorren en zijn we gestopt bij Golden Coral om hier een hapje mee te eten van het buffet. Voor zo'n 14 dollar p.p kan je hier onbeperkt eten en drinken. Helaas viel het ons een beetje tegen... Hier gaan we dus geen 2e keer meer heen. 


Na het eten zijn we door gereden naar de Walmart, dit is een andere grote supermarktketen in Amerika, om nog wat boodschappen te doen. Ik dacht dat de Publix al groot was, maar de Walmart was nog 2 keer zo groot, wauw!! Nadat we alle boodschappen hadden zijn we weer terug gereden naar de villa en hebben we het in de avond weer rustig aan gedaan. We hebben gezellig een potje zitten duizenden. Nadat het potje afgelopen was zijn we weer lekker ons bedje ingedoken zodat we vandaag weer goed uitgerust zijn voor een dagje... HOLLYWOOD STUDIOS!!

Groetjes en dikke kus van ons xx

2 opmerkingen:

  1. Hier heeft het ook een halve dag wat gemiezerd. Ik dacht dat jullie alles gingen leeg kopen ? maar het valt nogal mee. Verder gaat hier alles goed en we hebben het vooruitzicht dat het volgende week ongeveer 24 graden gaat worden dus bedankt voor het sturen van goed weer.

    Groetjes Anton en Mariella.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De dag weer leuk ingevuld, jammer dat het eten bij Golden Corral wat minder was, maar je vindt weer wel wat anders. Vermaak je goed met onze groet !

    BeantwoordenVerwijderen