donderdag 28 augustus 2014

Dag 2: Disney's Magic Kingdom

Gisterenavond zo gesloopt van ons dagje Disney, dat ik geen fut meer had om nog een blog te typen... Dus vandaar dat ik vanochtend maar een poging ga wagen, haha!

Wat was het weer een vroege ochtend.. Half 6 allemaal al klaar wakker, veel te vroeg dus! Op een gegeven moment toch maar uit bed gegaan en op ons gemakje buiten gaan zitten, wat was het al warm!! Heerlijk op ons gemakje wakker zitten worden, ontbeten en klaar gemaakt voor de dag. Rond een uur of half 11 naar de Publix gereden, dit is een grote supermarktketen hier in Amerika, die maar een paar minuutjes rijden hier vandaan zit. Wat een grote winkel met zo wat alleen maar groot verpakkingen! Even de boodschapjes gedaan en toen weer terug gereden naar de villa. Hier terug aangekomen, alle boodschappen opgeruimd en met zijn drietjes gegeten. Heb de broodrooster inmiddels ontdekt, haha! 

Tegen 12.45 uur waren we allemaal klaar voor een dagje Disney. De navigatie ingesteld en gaan!! Heerlijk dat deze parken zo dichtbij zijn, minuutje of 15 dus we waren er zo. Aangekomen bij Disney de auto geparkeerd en maar een foto van het karakter gemaakt waar we geparkeerd stonden, want het parkeerterrein is huge!! Daarna met een soort tram naar de verkoopbalies gereden. Hier dus de entreetickets gekocht, en omdat het voor mij de 1e keer in Disney was kreeg ik een button opgespeld met de tekst ''1st visit'' en papa en mama een button met de tekst ''I'm celebrating'' voor hun 2e bezoek aan Disney na 23 jaar. Nadat we de tickets gekocht hadden waren we er nog steeds niet... Daarna nog met de ferryboot door gevaren naar Magic Kingdom.





Bij Magic Kingdom zelf nog even langs de tassen controle en toen kon onze dag gaan beginnen! Wat is zo'n park toch mooi opgebouwd, wauw! Met de drukte viel het gelukkig mee. 35 minuten is het langste wat we hebben moeten wachten, waardoor we dus veel attracties hebben kunnen doen. Op Mainstreet zat een heel leuk winkeltje met allemaal Disney spullen en hier heb ik dan ook mijn 1e aankoop gedaan, een iphonehoesje met Minnie Mouse er op, kei schattig! Alvast een verjaardagscadeautje van oma, ook al zijn we nog niet jarig, haha. Tegen sluitingstijd wilde ik eigenlijk nog in de nieuwe attractie van Sneeuwwitje en de zeven dwergen, maar hier stond dus een wachttijd van 40 minuten maar omdat we de eindshow van 21.00 uur niet wilde missen hebben we de attractie maar overgeslagen en zijn we terug gelopen naar het kasteel voor deze show. De show was prachtig! Hierna weer heel de reis terug gemaakt richting de auto, haha. Hier nog wat mooie foto's van Magic Kingdom!









Bij de auto aangekomen zijn we op weg gegaan naar de villa. Onderweg bij de 1e de beste MacDonalds nog even een hapje gegeten... Hier gaat het trouwens heel anders dan bij ons in Nederland maar het heeft ons gesmaakt. Daarna konden we gaan beginnen aan de rest van de ''reis'', wat een hele lange bleek te gaan worden, want er waren wegwerkzaamheden bezig waardoor we meer stil stonden dan konden rijden. Uiteindelijk net na 00.00 uur terug bij de villa... Inmiddels dus zo moe dat ik maar gelijk mijn bedje in ben gedoken. Het was een vermoeiende maar kei leuke dag!!

Nu eerst maar eens een duik gaan nemen in het zwembad, want het is hier al behoorlijk warm om 10.00 uur! En daarna klaarmaken voor een dagje Seaworld!

Tot de volgende blog!
Dikke kus xx

6 opmerkingen:

  1. Leuke foto"s en een goed verslag, Laat ons maar lekker mee genieten .Groetjes uit een warm en droog Nederland van Anton en Mariella.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt! Ik vind het leuk om het blog te doen dus dat gaat helemaal goedkomen. De zon is dus aangekomen in NL, hihi. Groetjes Mariska

      Verwijderen
    2. Mooie foto's. We kunnen zien dat jullie er van genieten. Fijn dat alles dichtbij is. Het lijkt me leuk om bij zo'n gigantische supermarkt boodschappen te doen. Geniet er van en nog veel plezier!

      Verwijderen
  2. Wow! Ziet er mooi uit daar! Enjoy!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. super hoor, wij hopen dat jullie genieten maar zo als Mariska schrijft geweldig hoor,


    leuk hoor zit helemaal mee te genieten met jullie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtige foto's en prima weer zag ik, geniet ervan. Mooi verhaal erbij ! Met groet van ons : Henk en Monique.

    BeantwoordenVerwijderen