vrijdag 29 augustus 2014

Dag 3: Seaworld

Ook hier in Florida zit de dag er weer op en gaan we een heerlijk lui avondje houden!

Vandaag zijn we een dagje naar Seaworld geweest, ook al zo'n leuk park. Vanochtend waren we gelukkig wat later wakker, het begint al te wennen het tijdsverschil. Eerst lekker op ons gemak wakker geworden en toen hebben mama en ik een duik genomen in onze verkoelende pool! Papa ging een foto van ons maken met de iPad, nou wat hebben we gelachen! Eerst was het al een heel gedoe om hem van de vergrendeling af te krijgen... Na wat zweten was het hem dan eindelijk gelukt, haha. Papa inmiddels wat foto's gemaakt dus die gingen we later terug kijken, wat blijkt... 6x dezelfde foto gemaakt, hij had geen flauw benul wanneer de foto nou eigenlijk daadwerkelijk gemaakt werd dus had hij maar wat lopen drukken, geweldig!! 

Rond een uur of half 1 waren we helemaal klaar voor een dagje Seaworld en zijn we daar op ons gemak heen gereden. Ook dit is hier in de buurt, minuut of 20 rijden. Het was niet druk in het park waardoor we een aantal attracties hebben kunnen doen. Verder hebben we 3 shows bekeken. Allereerst zijn we naar een dolfijnenshow geweest, prachtig! En zeker niet te vergelijken met andere dolfijnenshows. Later op de middag zijn we naar een show geweest met allerlei verschillende dieren zoals honden, katten, ratten, vogels en varkens, hilarisch! Omdat Seaworld dit jaar 50 jaar bestaat werden er bij deze show verschillende cadeaus weggeven. En zoals je dus misschien al wel kunt raden, wij waren de gelukkige winnaars!! We hebben , rapapa, een onwijs grote Shamu orka gewonnen, benieuwd hoe we deze mee naar Nederland moeten gaan nemen. Als laatst hebben we tegen sluitingstijd nog de orka show bekeken waar we zeiknat weer uit kwamen, haha. Maar wat een geweldige shows!! Hier volgend nog een aantal foto's van Seaworld.



















Nu dus genieten van een relaxed avondje in de bank en dan gaan we morgen een dagje rustig aan doen, wat wil zeggen... SHOPPING TIME!!!

Groetjes en kusjes van ons allen xx

3 opmerkingen:

  1. Wat een geweldige foto's! Het gaat Marcel nog wel lukken om foto's te maken met de I-pad. Aan het eind van de vakantie heeft hij het wel onder de knie. De orka houdt je maar onder de arm als je weer naar huis moet. Veel plezier met shoppen vandaag en verkracht je credit card niet! Groetjes uit Breda.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt leuk om te lezen wat jullie allemaal beleven en doen. Ook de mooie foto's maakt je verhaal compleet. Veel plezier met shoppen vandaag. Groetjes uit Dordrecht , Saskia Alexander en Julia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Henk en Monique Voermans.29 augustus 2014 om 17:18

    Weer hele mooie foto's van dit alles gezien. Lekker genieten ver van huis bij goed weer. Ga verder met dit genieten zei Ome Henk ! De groeten uit Breda (droog, zon en 22 graden om 17.15 uur, (bij jullie 11.15 uur) op deze vrijdag de 29e augustus '14.

    BeantwoordenVerwijderen